“Flash the trash”: praktisch

Wie kan meedoen? Iedereen

Thema? Het verval van gerechtsgebouwen en -infrastructuur

Hoe deelnemen? Door maximaal 4 foto’s te sturen naar concours@avocats.be (via https://wetransfer.com/). Het moeten digitale foto’s zijn, kleur of zwart-wit, en in JPEG-formaat. Zij moeten in hun oorspronkelijke formaat worden opgestuurd (idealiter met een kwaliteitsvergroting, in een formaat van ongeveer 100X150). De naam van elk bestand bevat de beginletter van de voornaam, de naam van de deelnemer en het nummer van de foto (ex: JDupont01, JDupont02…).

Selectie ? Een jury van professionele fotografen / kunstenaars selecteert de 12 beste foto’s en beloont de beste. De winnaars worden op 20 maart 2020 bekendgemaakt, in het Justitiepaleis te Brussel.

Reglement: hier beschikbaar.

Voir aussi...